torstai 13. helmikuuta 2014

Abit!

Tuskin kukaan, joka on vähänkään liikkunut kaupunkinsa keskustan tienoilla ei oo jättäny huomaamatta, että rekkoja ajeli ympäriinsä kyydissään kovaäänisiä opiskelijoita, jotka juhlistaa viimistä koulupäiväänsä. En myöskään minä.

Olin tulossa töistä kotia, kun mieleeni muistu et kaverit oli sanonu starttaavansa abirekkansa siinä 12 aikoihin. Kello oli jo yli tasan sillo ja mietin et ei ne enää koululla oo et jos vaikka ajaisin keskustan läpi kotia. No sattumalta kuulinkin sitte kovaäänistä huutoa jostain kauempaa eikä ollu vaikee paikantaa mistä suunnasta ja miksi se tuli. Renkaat ääntä kohti ja löysin kun löysinkin ne! 

Ajon aikana yritin sitten nopeesti räpsästä jonkinmoista kuvaa.

Matkaan noi oli lähteny paljon aikasemmin kun mitä mä luulin aluks. Koukkasin sit vähän eri reittii ku tuo, etten nyt ihan sitä seurais ja sit käväsin koulunpihalla siinä toivossa, että ne ois jo sinne palannu. Ja niin olikin! Pääsin siis moikkaamaan vanhoja tuttuja! Jäin venaamaan sinne muutaman hepun kanssa lukion aulaan, että niitten bussikyyti saapuis kohti siljan terminaalia. Vähän harmittaa ku amiksilla ei oo mitään tommosii risteilyi. Tai jos kuuluu Oskuu:n ni sitten juu, muttakun itse olen Sakkin jäsen.


KaLun abit 2014 (Karjaan lukio)


Töissä oli tänään oikeestaan mukavin päivä tähänmennessä. Melkeen muuta en tehnykkää ku ystävänpäiväleivoksia. Uskaltaisin veikata, että ainakin 500 kappaletta tuli tänään.

Kakkupohja, jossa vadelmamarmeladia ja - mousse. Kevyt voikreemikerros ja marsipaani. Päällä lumijauhetta, kermaa ja sydän suklaakoriste.

Kännykkää, kun en tuonne leipomon puolelle ollenkaan retuuta, niin työkaveri otti sitten kuvan (käskystäni) ja lähetti sen.

Nyt kone kiinni, herätys soimaan klo 2:00 ja nukkumaan! Kauniita unia! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti