lauantai 22. helmikuuta 2014

Crazy factoryn tilaus

Vihdoin ja viimein tämä kauan odotettu tilaus saapu <3 Tai no... eilen jo, mutten jaksanut kuvata noita aikasemmin. Jeeeeeee! Tää materialismi onni on kivaa! Lisääkin ois tehny mieli tilaa mut vähän piti itteensä jarrutella, etten sentää koko kauppaa tyhjentäis. En tiiä kuinka hyvin saatte kuvasta selvä, mutta tilasin siis 3 venytyskoruu, joista yks on tollanen led-valaistu ;) pakko testaa sitä jokupäivä! Ja sit aikapaljo perus nappikorviksii vaan ihan sen takia ettei sellasia multa hirmusesti löydy ja lisää reikiäkin ois tarkotus hommata. (kunhan vaan joskus saa aikaseks...) Pari huulikorua + peruspalloja. Nyt mulla on semmonen hevosenkenkä (joka ei nähtävästi kuvassa enään ole tai sit en vaan nää...) huulessa ja tää on jotenki vaa nii hassun tuntunen.


Voin jokupäivä tässä kuvailla paremmin noita, että sais paremmin selkoa. Vaikkei noista nyt mikään oo mitenkään kummallinen.


Paripäivää taaksepäin tehtiin kans pizzaa siskon kanssa ja oj nam, että oli hyvää ainakin mun makuun! 


Rankkaa puuhaa tuo pitsan heittely ainakin ilmeestä päätellen.


Tulos oli pellillinen jauheliha-tomaattipitsaa ja puolipeltiä kinkku-ananasta ja tonnikalaa. 


Parempaa kuvaa vielä töissä tehdyistä vadelmamousse ystävänpäiväleivoksista
 
Kuva: Wi-Boxin facebook sivulta


Viimeiseksi vielä ihana ilmoitusluontoinen asia. Salikorttini toimii jälleen! Ihana fiilis! Kun siis ei oo tainu tänävuonna toimia kertaakaan? Monesti oon koittanu salille mennä, mut harvemmin sisälle päässy, koska siihen aikaan ku tuun töistä ni siellä ei oo oikeestaa ketää jolloin ois ihan täydellinen hetki treenata, mut ellei sinne oo joku sattunu tulee samaan aikaan ni sisälle en oo päässy. Nyt kuitenkin asia on korjattu, joten hikoileminen voi taas jatkua!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti