keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Labret!!

Vihdoin tein sen mitä oon tässä jopa parinvuoden ajan pohdiskellu, että juu vaiko ei. Nimittäin nyt on reikä huulessa!

Joskus tääkin pärstä kaipaa jotakin muutosta ja tälläkertaa tää tuntu siltä oikeelta :) Itte oon kyllä tyytyväinen! 

Kävin ottamassa tuon Helsingissä toissapäivänä (4.11), Flame tattoo and piercing nimisessä paikassa, joka löytyy kampin viidennestä kerroksesta Jessica tukenani. Ja ei, se ei sattunu, vaikka itekki jotenki kuvittelin etukäteen et au, neula huulesta läpi! 
Huonoin homma tän lävärin suhteen on, etten saa käydä saunassa tai juoda maito (maitotuotteita) viikkoon-kahteen. Maito+saunalakko! Kauneudestahan on kärsittävä... kyl mä kestän tän!

Vaikka paripäivää vasta menny ni suu alkaa jo hyytyy tästä kaameesta jatkuvasta purskuttelusta!


Tiedän toki olevani elintarvikealalla, joten naamassa/korvissa ei sais olla mitään... Nyt vaan oli pakko tehä poikkeus ja hommata toi. Ehkä tää kostautuu jokupäivä sitten töitä ettiessä, mutta se olkoot sen ajan murhe. Tähän sopis nyt niin hyvin se sana minkä käyttämistä inhoan, YOLO!

Palohan tuollakin reissulla sitte hiukkase enempi rahaa ku olin kuvitellu... Mut kerranki johonki tarpeelliseen! Kahet farkut meinaa ja pipo löyty! Toki myös hieman turhempiakin, kuten korvikset ja pelikortit, koska ne tuntuu aina olevan kadoksissa kun niitä ettii sekä vähän irttariiii ;) oih vanilja fudget, niitä siitä pussista melkeempä vaa löytyki <3 



                 Ja vaikka noi oliot tässä onki iha söpöjä, niin ois kiva jos netti toimis kunnolla. 

Ei siis muuten mitään onglemaa jos se pätkäsis sillonkun huviksee täällä istuskelee ja viettää aikaa... mut sittenku oikeesti ettii jotain tietoo tai eilenki ku biisejä kuuntelin niin johan alko lagaus.


Sunnuntaina tein iskälle synttärikakkusen, mutten kuvaa siitä muistanut/ehtiny ottaa ennenku siitä paloja olikin ehitty nappaamaan. Samoiten eilisiä koulussatehtyjä muroleipiä ja macaronseja en muistanut kuvata. 

Tänään en kouluun raahautunut, koska masu oli niin sekasin. Lähestulkoon samoilla unilla mennään siis kun eilenkin. 

2 kommenttia:

  1. ahjajajaa ja minä join heti seuraavana aamua maitoa kun olin lävärini ottanut o: Eikä oo tapahtunu yhtikäs mitää, luulin vain, että kielikorun kanssa sitten pitää olla ilman maitotuotteita o:

    VastaaPoista
  2. No tuo kiels multa ainakin sen :D koitin sitten sinnitellä ilman! Ihan just in case ku ei innostanu sit se jos se ois tulehtunu tai jtn.

    VastaaPoista