tiistai 29. lokakuuta 2013

Minttusuklaa-macaronsit


Inkan kanssa väsättiin tänään minttusuklaa-macaronseja. Puolet onnistu ja puolet ei, mutta syyksi selkis sitten jotenkin vammaileva arinauuni. Mutta yläuunissa ollut satsi onnistui hyvin! Niillä oli kaunis jalka/pitsireunus ja kiiltävä pintakin. Maku oli loistava, joten ei haitannut yhtään, että osa meni pieleen, sillä kyllä ne tuntui maistuvan mun lisäks monelle muullekkin!
Nam!


Kasvis/juures mikälie tunnistustaito meillä taitaa kuitenkin olla hieman hakusessa... Tarkotus oli maustaa voileipäkakkuun tulevaa itsetehtyä majoneesia piparjuurella, mutta sen sijaan haettiinkin palsternakka.

Ohjeeks saatiin hakea vihannesvarastosta semmonen pitkulan näkönen juttu. Palsternakka sattu sitte ainoo olla siinä lähellä ja piparjuuri oli piilotettu jonnekki muitten tuotteiden alle! Tunnistaisitkos ite? Ei se niin helpoo oo :D

Tämä tässä vasemmalla on palsternakka ja oikealla piparjuuri. Kaikki nyt varmasti sanoo, että helpostihan noi tunnistaa, eikä niitä voi sekottaa keskenään... mut jollei niitä käytä ikinä ni mistäs vois tietää. Nytpähän tiedätte tekin, jotka satutte olemaan yhtä tietämättömiä.


Kissalla sit oli ylläri mulle heti tälleen kotiin päästyäni. Meni vaatekaapin perälle ja laattas sinne niin, ettei itte ois päässy sielt poies ilman et ois ollu omassa oksennussessaan. Piti sitte se eka saaha sieltä pois ja samantie vaatteet pesuun ja hyllyn putsaus. Oli kyllä niin lähellä, että oisin omatkin laattaukset sinne sekaan heittäny, hyi että mikä haju! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti