perjantai 10. tammikuuta 2014

Kohti terveempää elämää

Se ois tavote nytte: terveempi elämä. Ei enää niin paljon moskaruokaa, enempi liikuntaa ja tälleen. En sanois tätä mikskään uudenvuoden lupaukseks, koska oon luvannu tän ittelleni jo viimevuoden puolella itseasiassa useampaankin otteeseen... Kuten arvata varmaan saatoittekin, se ei oo pitäny kovin vahvasti. Mut tulin siihen tulokseen, että kun näin julkisesti asiasta mainitsen niin mun motivaatio on luultavasti korkeemmalla, koska en haluu niinsanotusti tuottaa pettymystä. Esim. jos on tarjolla vaikka sipsiä nii mietin tarkemmin, että otanko vai en, kun että jos pitäisin tiedon vaan oman pääni sisällä sillä sillon on paljon helpompi mässäillä niitä menemään, koska muut ei tiiä et tarkotus ois kiinteytyy.
En haluu olla mikään tikku. Haluun olla lihaksikas. Mut ennenku se on mahollista niin pitäs saaha tätä ylimäärästä löllöö pois. Se vie aikaa ja se tässä inhottaakin mut nyt mä ihan oikeesti en voi luovuttaa! En meinaan haluu et parinvuoden päästä painan todella paljon, enkä jaksa liikkua paikasta toiseen ilman, että puuskutan menemään kun mikäkin vanha lehmä.
Te, joilla samankaltainen juttu edessä tai jopa takana niin kuinka saatte/saitte pidettyä motivaatiota yllä? Itteni kohalla voisin sanoa että valokuvilla. Välillä näkee vaan niin järkyttäviä otoksia (enkä siis tarkota pärstää, koska se nyt on aina vinksinvonksin), ettei tiiä pitäskö itkee vai nauraa. Miten onkaan voinu päästää ittensä tähän kuntoon.

Askel askeleelta eteenpäin. Tässä päivän välipala.

En ees yritä lopettaa kaikkea herkkujen syömistä, koska tiedän että sillon epäonnistuisin sata varmasti. Sallin sillontällöin jotain pientä. Koitan myös syödä useemmin terveellisesti, kuten ylläoleva kuva kertookin, koska sillon en retkaha makeeseen niin helposti. Vettä myös juon vähintään litran päivässä.
Tälläkertaa mä en haluu epäonnistuu. Viekööt aikaa, mutta mä en luovuta! Mä oon päätökseni tehnyt ja tässä pysyn!

Leikin vähä kameralla. Taustalla niin ylisöpö joululahjajättinalle vuodelta nakki ja peruna <3


Tää on niin hassuu et nykysin otan yllättävänki paljon kuvii ittestäni (joista tietenkin 1/300 onnistuu), koska ennen sillee pari vuodessa saatoin ottaa ite? Mut se on tää nykyaika... kaikki muuttuu.

Hyviä viikonloppuja!

4 kommenttia:

  1. Joo'o, määkin otin kuvan mun massusta tässä jokunen päivä sitten ja meinasin pyörtyä.. Okei siis joo, olehan laihempi kuin ennen, mutta silti.. Vaaka taas päättäny myös kolahdela ylöspäin ja rupesin salilla melkee itkee ku näin sen numeron :DDD Viiko puuskuteltu eteenpäin, hyvä aloitus ja vielä löytyy motivaatiotaa, kiitos hullun huonekaverini Paukun! :D Jos mää pystyn nii kuka tahansa pystyy! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En suosittele Frida vaakaa! Varsinkaan siun tapaukses ku oot jo suhteellisen pikkanen. Mieti mielummin miltä ittestäs tuntuu ja tyydy peiliin kattomiseen. Sillä vaa'an luvulla ei oo merkitystä :)

      Poista
  2. Hm... Ite oon kans yrittäny remontoida elämäntapojani vuoden alusta lähtien just niin, että syön paremmin, juon vettä ja harrastan liikuntaa. Mulla on sama ajatus siinä, että ei mitään totaaliherkkulakkoa eikä muuta sellasta. Motivaationa on kai se, ettei tarvi keväällä järkyttyä, ku pitäs taas mennä ihmisten ilmoille toppi päällä eikä toppatakkiin kääriytyneenä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Oiskin aika ikävää hiihtää menemään jossakin paksussa neuleessa keväällä/kesällä! Toivon sulle kans kaikkea hyvää elämäntaparemonttis kanssa :)

      Poista