torstai 2. tammikuuta 2014

Terve!

Voi ette uskokkaan kuinka ihanaa tää on viikon sairastelun jälkeen istahtaa vaikka vaan koneelle tai mennä ulos tai ylipäätään kävellä normivauhtia! Kyllä terveyttä pitäs vaan osata arvostaa enempi.
Tässä tosiaan olin kuutisen päivää 39 asteen kuumeessa. Välillä yli ja välillä ali mutta siinä kieppeillä se pyöri. Minä joka vedän pillereitä todella harvoin niin ei tälläkertaa tuntunu ees 600 buranat missää! yleensä kyl pienetki puree. Olo oli niin hirvee! Ei tehny mieli syödä ollenkaan ja jos oisin kirjottanu ylös mitä söin niin paperi ois aika tyhjää täynnä. Lähinnä Gefiluksen omena-rypäleellä tuli masu täytettyä koko sairastelun ajan. Angiinankin onnistuin ittelleni hommaamaan jostain ja vannon sydämmestäni etten tienny et seki voi tulla vaikkei ois kurkku kipee! Oonko kenties ainoo?

Semirankka työpäivä takana! Ku välillä aina huimas ni oli iha jännä tehä töitä. Muuten kuitenki jees saada lisää työkokemusta ja rahaa.

Joulu ei menny mulla ainakaan mitenkään kummallisesti. Kinkkuu ja perunaa syöden ja pari lahjaa availlen. Siinä se sitten oikeestaan olikin. Eikä kyllä vuodenvaihteessakaan kehumista. Istuin kotona yksinäni pimeässä ja kuuntelin rakettien ammuntaa. Siinä se. Oli meinaa jonnin verran erilainen verrattuna viimevuoteen! Mut minkäs teet ku sairastan vaan aina huonoon aikaan.

Huomenna vielä kolmeks töihin jotta asiakkaat saa tuoretta leipää aamuks! Sitte seuraavana päivänä oiski juhuulat tiedossa. Toivottavasti niistä tulee kivat!

teinipeilixxxx likasella peilillä.




Tsaukkitsau ja onnellista alkanutta uuttavuotta itse kullekkin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti