lauantai 19. lokakuuta 2013

Viimisiä päiviä lomaa viedään!

Lautasmalli? Niin mikä? Eikös se ollu et puol lautasta kalaa, siihen sivuun perunoita ja pieni määrä kasviksia? + maito!

Tää on vaan jotain mitä niin rakastan, tästä ei puutu mitään! <3 Ah, että! Mutta kovin komiasti sain ton kalan tohon lautaselle... Ei se mitään. Se katoski mun masuun aika nopeata!


Tänään oli puittenkannon lisäks vuorossa laatikoitten järjestäminen. Mullakun saatto olla sillattiin, että pari laatikkoa ihan tyhjiä ja toiset täysiä ja kun sieltä alimman esineen halusit niin sen jälkeen se oli täys kaaos, vaikka sen ois sitä ennen järjestäny. Sitten päätin roudata vanhasta huoneestani ilmotustaulun tähän huoneeseen ettei tarttis niit post it lappuja liimailla pitkin kirjotuspöytää niinkun tähänmennessä oon tehny. 

Jee :) Tuossahan on samat asiat hillunu monen vuoden ajan eikä tää oo oikeestaan ollu ees käytössä toisessa huoneessa, joten parempi näin. Yläkulmista löytyy kauniita piirustuksia vuodelta 2008 ja alakulmassa jostain syystä on ketsuppi purkki. Agentti kotkalle on myös lisää ''joukkoja''. Tuossa on semmonen nippu kaikenlaisia. On hiipijää ja puolustajaa ja sen semmosta :D Reunassa killuu joku random helmijuttu. Sit löytyy 40 alkuaineen nimet ja lyhenteet, kun niitä piti joskus ylä-asteella opetella ja vedimpähän 10 siitä ;) Sitten tuo iso valkonen lappu on täynnä jotain kissan nimiä, joita ''tunsin'' sillon :D Herranjestas oikeesti.


Meikkaamisen ISO miinuspuoli... Siveltimien peseminen. Eihän se rankkaa sillee oo mut asd... Myönnän kyllä etten tosiaan viikottain näitä jaksa pestä niinku pitäis. Suottaapi toki olla viikko ihan hyvin etten ees meikkaa ollenkaan, koska se ei oo mulle minkäänlainen ''pakkomielle''.

Eikä näitä siveltimiä nyt onneksi niin montaa ole.

Taustalla näkyykin koko kokoelma mitä multa näitä pakkeleita löytyy. Jollekkin pieni määrä, mutta mulle paljon! Jos ajattelee, että vielä vuos-kaks sitte mulla ei ollu paljo mitään. Tän seurauksena sitte ajattelinki et voisin jokupäivä tehä postauksen, missä lasken yhteen paljonko rahaa mul o menny näihi kaikkeen. Voipi olla et summa on joku järkyttävä! 
Taustalla tietenkin montavuotta jo palvellut mankka, jossa nykysin kyllä radio ja KASETTISOITIN osa toimivat, mutta cd-levyjä tuo ei taho muita kun backstreetboyssin levyä toistaa. Eipä kyllä suuremmin oo haitannu ku nykysin voi vaan kännykän laittaa kajareihin kii ja Wolá!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti