tiistai 1. lokakuuta 2013

Viikonloppua ja siitä etiäppäin

Heipparallaa! Tiistaita kun tässä vietetään niin tulee hiukkasen myöhässä viikonlopun meininki, mutta haittaneekos tuo.

Lauantaihan lähti silleen mukavasti käyntiin, että rikoin peilin! Se on sitte 7 vuotta epäonnea... tai tässätapauksessa 14? koska edellisestä peilin rikkomisesta ei oo kulunu vielä sitä seitsemää vuotta.

Ja ihmettelen kummasti, että mitä noi kaks muovijutskelia on mitkä tosta sisältä pilkistää :O yritin repii niit irti muttei lähteny. Kaippa ne jotenki tukena on siinä tai jotain, kun kyseessä kaksipuolinen peili ja tottakai se parempi, normaalipuoli (ei suurentava) hajos. Nyyh.

Sitte tosiaa siivosin tuon sotkun nopiasti ja hyppäsin junaan kohti Espoota. Tyttöjen ilta! Jeejee! Paikallahan oli mun lisäks 4 heppua. Kuvia tuli jonkin verran otettua, mutta suurimmaks osaks jotain niin järkyttävää materiaalia, ettei niitä tänne uskalla laittaa kaikkien nähtäväks! Mutta meno oli kyllä loistava seurasta puhumattakaan :) Lauantai yöllö sitten lähti yks pois ja 2 muuta sunnuntai aamupäivästä. Mä sitten päätin jäädä kämpänomistajan luokse vielä toisekskin yöks, ettei tarttis niillä junilla reissailla eessuntaa, sekä aamulla sais nukkuu pidempäänkin.

Käytiin kattomassa pari lenttisturnausta ja voi että kun mulla jäi päähän pyörimään pitkäks aikaa ne kannustushuudot! Ja jos tottapuhutaan, niin ei ne vieläkään mun päästä oo kokonaan lähteny, mutta koitan olla ees hetken hiljaa niitten suhteen. Mut matkalla tosiaan sinne Leppävaaraan peliä kattomaan meiän vieressä istu semmonen ihan pikkunen tyttö isänsä kanssa. Juna sitten jarrutti ja tyttö oli ilmesesti liian pieni pitääkseen kiinni siitä penkistä, joten lens siitä kuperkeikan lattialle. Mulla tietenkin refleksit päätti automaattisesti ottaa sen kiinni, mutta kun junan jarruttaessa (semmonen lähijuna) heiluriovi aukes justiinsa mun eteen, etten oikee päässy sen läpi. Lapsen isä sitten kun oli puhelimessa puhunut, viskas sen jonnekkin nopeasti menemään ja nosti lapsen syliinsä. Matkustajat oli kyl semi hämmentyneitä tapahtuneesta mut lapselle ei onneks kummempia sattunu tais ittekki olla niin hämillään. Kurottauduin sitten nostamaan lattialta lapsen lelun ja takas istumaan mennessä en tajunnu et istuin semmosel kipattaval penkil, joka oli sit tietenkin noussut jo ylös ja minä tietenkin humahdin siihen lattialle istumaan. Edessä istuva nainen ei ees yrittäny peitellä nauruaan. Oli se varmasti hupaisan näköstä ja vielä tyhmempi olo tuli, kun olin alussa sanonu, että mulla on traumoi semmosista penkeistä, koska mulle on ennenki käyny niin! Eipä siinä itekkään voinu ku naamapunasena nauraa ittelleen!

Ruoaks sitte tehtii bolognesekastiketta ja pastaa. Pasta onnistuttiin ylikypsentämään niin pahasti, että se oli hirmu löllöä ja kun käytettiin tagliatellee, niin ilmesesti ei kerät auennu tarpeeks nopeesti, sillä ylikypsien joukossa oli myös kovinkin kovia kohtia. 

Oikee tunnelmavalastus ja kaikki löyty! ;)

Tänään sitten tein koulussa käpykakkuja ensimmäistä kertaa ja musta ne onnistu kyllä ihan hyvin :)


Päästiin sitte koulusta jo klo. 12 opettajan kokouksen takia, mutta sehän kävi meille enemmän kun hyvin, koska lähettii luokkakaverin kanssa sieltä työvaateostoksille. Oli meinaan pakko ostaa uudet työhousut, kun edelliset ratkes viimisenä kesätyöpäivänä ja niitä housuja oon käyttäny koulun alusta tähänpäivään saakka. Oli muuten paljon halvemmat, kun mitä Turusta sillon joskus ostin. Noi oli 30€ ja kyseessähän oli Helsingissä sijaitseva Putsiini. Jos vierailette siellä niin muistakaa sanoo et ootte opiskelijoita (jos siis sellasia ootte), sillon saa meinaa alennuksen! Muutenhan nuo ois enempi maksanu.

Hej på dig!


2 kommenttia: