lauantai 5. lokakuuta 2013

ZZzzZzZZZ...

Joo huomenta vaan. Päivä kulunu jotenki todella hitaasti. Heräsin jo siinä yheksän paikkeilla ja sitte väsäsin hetken aikaa kaulahuivii ala-asteella rakennetulla vempeleellä, jonka satuin vahingossa löytämään, kun vähän huonetta siivoskelin. Nimeä tolle en tiiä, mut aattelin et ois kiva testaa osaanko silläkään enään mitään tehä, mutta hyvinhän oli vielä muisti tallella! (kun ei aina jaksa niillä normipuikoilla neuloa) Kissa tosin oli syöny ton langan poikki jostaki kohin...





Jos ton vaikka vielä tässä lähipäivinä sais valmiiks ni ois jotain lämmintä päälle pantavaa kylmille säille. Tääkun oli sitte niin unettavaa hommaa ja niskaan alko sattuu niin sopivasti kun sängyssä olin valmiina nii siihempä sitten nukahin ja nukuin pitkät päikkärit! En ees tarkalleen tiiä kuinka pitkää ku ei kuulu tapoihini sitä kelloa vahdata.

Jotain muuta järkevää oon kuitenki tänään saanu aikaseks!



...nimittäin teoriakoetta varten oon hajotellu tässä paripäivää ja tossakun saa noita virheitä olla kysymyksissä 1 ja kuvallisissa 3 mikä on siis vähemmän kuin oikeassa teoriakokeessa sitten. Tän tarkotus on niinku et ku nää viis on päässy läpi ni ainakin pitäs päästä varsinainen koe läpi, sillä se on mitä luultavammin ''helpompi''. Mulla on vaa se paha et noita kuvallisii kattoessa mun keskittyminen herpaantuu jonnekki ihan muualle ku siihen mihin pitäs. Tossa on esimerkiks yhessä kuvassa ollu se salinomistaja millä käyn ni kruisailemassa ja muuteski ku on tuttuja maisemia niin niitä sitte jään kattelemaan, vaikka aikaa on muutenkin vähän! Ja just toi aika! Ihan kauhee keksintö. Alan sitä vaa tuijottelee ja sit tulee paniikki ja sit kelaanki et mikä se kysymys taas olikaan jne... No toivotaan parasta. Pitäs tässä tosiaan lähipäivinä varata sitten se teoriakoe päivä, että sais senki pois alta. Tein muute ihan vaan huvikseni ton mopokokeen teorian kanssa ihan vaan huviksee ja mä FEEEEEEILASIN sen... joo-o. En sitte testannu enää ees uudestaa :D koska salee nää ajo-opet näkee jotain kautta nää tulokset ja sit se kelais et miten en pääse ees mopotenttii läpi. Meinaan kyllä jatkaa harjotteluu vieläkin, kunnes teoriakoe on ohi ja tiesvaikka sen jälkeenkin ihan vaan muistinvirkistykseks! Kertaus on opintojen äiti!

Mutta nyt mä lähen tuonne tuulen sekaan ulos hieman puita pilkkomaan. Moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti