torstai 17. lokakuuta 2013

Testissä: Lempeä vadelma

Pitkään oon jo halunnu maistaa näitä Lempeä vadelma karkkeja ja nyt ajattelin et okei, miksei vaikka tänään kun ei mulla muutakaan ihmeellistä tekemistä ole. Vaikka näin onnistumisen kunniaks (jaa mikä onnistuminen? lukaskaapa edellinen postaus), koska ne ei tosiaan oo mitään maailman halvimpia. Rasia maksaa n. 5€.


Ekaks ku ton suuhun lykkäs ni tuli tosi mukava semmonen raikas vadelman maku, mutta kuten arvattavissa se ei kauaan kestäny. Tulisuus tuli hiljalleen, mutta voimakkaana ja se vaan kesti ja kesti! Se vaihe itsessään missä tuota tulisuutta tosta irtoaa ei kestä kauaan, mutta kyllä se polte jää suuhun! Varsinki ku itte piti pyöritellä sitä koko suu läpi, että varmasti polttais... Eihän tuo polte siis ollu paha verrattuna siihen punaseen habaneroon mitä Jessican kanssa syötiin oisko ollu jopa tän vuoden puolella? En muista. Mutta kyllä toi tulinen oli. 

Äitikin päätti tuommosen maistaa (kuvitteli ilmesesti että tulisuus ois lähellä väriturkkareitten tasoa, koska sanotaanhan niissäkin et ne on tulisia...) Mut sylkäs sen kyllä aika nopiaa ulos!



Kyllähän tuossa pari kyyneltä tuli vieräytettyä, kun polte ei meinannu loppua :D Voi olla etten mä tosta purkista kovin montaa tuu syömään... Eli tervetuloa vaan tänne maistamaan, niin säästytte koko purnukan ostamisesta! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti