lauantai 12. lokakuuta 2013

Tuotekehittelyy ja torkutusta

Tiistaina ihan normi koulupäivä. Listan mukaan puuttuvia töitä tein elikkäs:


Tuhatlehtikakkuja, jotka siis on voitaikinalevyistä ja kinuskikreemistä koottuja.

Vadelmahyydykekakkuja, joista tuo isoin meni tilaukseen.

Voitaikinalevyistä tehtyä murua, jota tuossa kakun päällä on jäikin sitten yli ja kysäsin maikalta, että mihin laitan ne. Vastaus kuului näin: ''Sähän voisit kehittää niistä jotain uutta, suunnitella niinkun uus tuote''. Ei nyt sanasta sanaan ollut tuo, mutta ajatus sama. Ensin olin ihan varma, että se vaan huijaa, mutta keskustelua kun hieman jatkettiin tajusin, että ihan tosissaanhan tuo on! Aloin sitte läpällä sekottaa aineksii keskenään ''mitä kaapista löytyy'' periaatteella. Voitaikinaa, voikreemiä, kinuskia ja kanelia sisäls sitten lopputulos. Se oli jotain niin järkyttävää! Siis miksi kaneli? koska sitä oli kaapissa enkä todellakaan ajatellut oikeesti, että maikka käskis valmistaa niitä lopuistakin aineksista! Se kaneli oli siinä niin järkyttävää et jäi oikeen polttamaan suuhun. Mulla tuli siitä huono olo pitkäks aikaa! Opettaja kuitenkin otti tän tosissaan ja söi ihan naama vakavana ja kehuikin sitä (SIIS MITÄ!?) Hyi. No tehtiin niitä sitten rasiakaupalla ja eihän siinä siis voinu mitään muuta tehä kun nauraa ja miettiä, että hälveneekö makuaisti vanhetessa paljonkin, koska kyseinen opettajani ei mistään nuorimmastapäästä ole. 

Tulos oli sitten tällainen: 
Musta tää näyttää oikeesti aika houkuttelevilta! Mutta ensimmäiseks kuvittelisin, että maku vastais ulkonäköä ja mulle tulee mieleen jotkut pähkinäiset petit foursit. Totuus olikin sitten jotain ihan muuta! Opettaja oli sitten niin innoissaan, että ehdotti josko oisin laittanu oman nimeni jotenkin sisälletettyä tuohon tuotteen nimeksi. Nimeksi sitten jotenkin kummasti taivuttelin ''Kaneliset syyspallerot'', sillä jotenkin se järkyttävä kanelisuus oli tuotava esille, ettei nyt asiakkaita ihan huijattais. Hävetti oikeen viedä nuo alakerran myymälään myyntiin! Näitten jälkeen sitten päätinki etten ikinä enää tee minkään näköstä ''tuotekokeilua'' edes huvikseni, koska tämäkin johti tähän :D

Näitten töitten jälkeen olinkin sitten tehnyt muut listan työt paitsi murotortun, mutta sen sain hyvitettä, sillä ollaan päästy monesti aikasemmin koulusta opettajan kokousten takia. Elikkä se kurssi suoritettu. Jes!


Sitten koitti keskiviikko ja tein jotain mitä en IKINÄ tee, nimittäin TORKUTIN! Mulla on tapana laittaa herätyksiä soimaan aamusin 2-5 kpl ja jos ne ei ''riitä'' ni sitten säädän aina uuden herätys ajan mutten ikinä torkuta. Tänään sitten päätin tehä niin ja siinä torkutin sitten 2h ajan... Herätyksiä kun tuli kuitenkin 5min välein niin en tajua miten on mahollista et nukahin usean niiden välillä! Oon välttäny torkutusta just sen takia, että sillon en ees vilkase sitä näyttöä kun painan ''torkuta'' toisinkuin herätystä erikseen asettaessa joudun miettimään mitä kello on ja mihin kohtaan sen voin säätää, että vielä kouluun kerkeäisin. Kuten varmaan arvata saattoikin, en sitten jaksanut sen jälkeen enään kouluun raahautua. Kotoilu päivä siis.

Torstaina en torkuttanut, mutta muuten oli jo luovuttaja fiilis, kun tiesin etten tätä kurssia (marsipaani- ja sokerityöt) tuu pääsemään läpi, sillä listan töitä oli vielä tekemättä. Jäin siis kotiin. Koulussa kävin vain päivällä hakemassa työvaatteet pesuun ja heti seuraavalla junalla kotiin. Opintokorttiin tuleekin siis jo toinen reputettu kurssi koko amiksen aikana. 

Nyt en kuitenkaan jaksa ajatella mitään koulua vaan nauttia tästä syyslomasta joka alkoi! Se kestää viikon (14-18pvä)

Tänään vielä viettämään lapsuuden ystäväni Paulan synttäreitä illemmalla! <3 Onnittelut vielä tätäkin kautta, jos satut lukasemaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti