perjantai 27. syyskuuta 2013

Shoppailuuuu!

Huhheijjakkaa mikä päivä taas Helsingissä!

Lähtö oli tosiaan 10:58 junalla ja takasin kotona olin vasta vähän ennen puolta yheksää. Kyllä se aika vaan rientää kun on hyvää seuraa. Rahaa tosin palo ihan mukavasti, mutta mikä parasta löysin ittelleni kengät ja farkut + kaikkea muuta jännnääää ;) Enkä mä ees usein oo shoppailemassa niin kai tää on ihan hyväksyttävää... eli siis kannattava reissu! Ja nomnom hyvää kinkkusubiii <3 Voikumpa Karjaaltakin semmonen löytys, muttakun ei. Täällä on vaa tää hese ja pizzerioita ja sen semmosia. Niska vaa ei oikee tykänny ku roudas painavii kassei mukana.

Forumissa sitten kierrellessä huomattiin et nyt soi kyllä musa kovaa ja kun kurkattiin kaiteelta alespäin ni siellähän se Uniikki veteli biisejään. Pitihän se tietenkiin ikuistaa laadukkaalla kännykän kameralla.




ja sit ne paidat pois!

Reissussa rähjääntyneet! Kiitos reissusta Jessica <3


Huomenna ois sitte tarkotus lähtee Espoon suunnille viettelemään vähän tyttöjen iltaa Marin ylppäreitten loppumisen kunniaks ja muuteski viettää rentoo aikaa luokkakavereitte kesken näin koulunkin ulkopuolella.

Nyt kuitenkin kahtomaan leffaa Storasysterin kanssa ennenku koisimaan ja kohti huomista! Kyseessähän on ''Along Came Polly''.

Viikonloppuja!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti