sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Från Karis till Barösund

Tän päivän tavotehhan oli lukee autokoulun teoriaa ja siivota huone, kun se on taas jotenkin onnistunut tulemaan tohon kuntoon missä se on.. vaatteet hujan hajan huoneessa ja kaikenmaailman turhia papereita ja sen semmosia ympäriämpäri. Empä kuitenkaan saanut aikaseks kumpaakaan ja nyt on jo ilta! Vitsit tää päivä on kulunu äärettömän nopeasti!

Päätettii tossa päivemmällä Erican kanssa (en sen tarkemmin kattellu kelloo, kuten en yleensäkkään), että lähetää kuvailee jonnekkin ku kerranki molemmat oli kotona. Astuttiin ovesta ulos ja kas kummaa heti alko satamaan, vaikka vielä hetki sitten paisto aurinko ja oli niin lämmin ja ihana sää! Päätettiin kuiteski lähtee matkaa ja ajella ympäriinsä kunnes löytyis joku kiva paikka ja sade lakkais. Päädyttiin sitte ekaks Granbackan (miten ikinä kirjotetaankaan) linnanraunioille. Ehittii ottaa ihan pari kuvaa kun alko sielläkin suunnalla satamaan, jonka takia sitte hypättiinki takas autoon ja päätettiin säästä huolimatta jatkaa matkaa. Ajeltiin vaan minne tie vei ja jos risteys tuli vastaan ni arvottiin vaan randomisti että mihkä sitä rattia kääntäis. Fagervikin kautta sitten kurvailtiin Barösundiin ja sillä samalla sekunnilla kun se Barösundin kyltti tuli näkökentään alko molemmilla samaan aikaan soimaan päässä:
https://www.youtube.com/watch?v=wpsJahngHDY
Käännyttiin sitten sinne ja jäätiin venailemaan lossin saapumista tälle puoleen. Se mitä nopeesti siellä kruisailtiin ni vaikutti todella mukavalta paikalta, mutta siinäkin + ja - että asuu saaressa. Ei paljoon liikennettä eli omaa rauhaa, mutta toisaalta nähtiin siellä vaan 1 kauppa, Sale, ja jos haluu saarelta pois niin pitää ajottaa se lossin mukaan, vaikka kyllä se suhteellisen usein näytti kulkevan mutta silti. Räpsittiin sitte siellä muutamia kuvia ja tässä niitä.




Ei ollu Varuboden niinku täälläpäin. Nyt oli Baröboden!


 
            Hämmentävää et mulla tollaset vaatteet. Ei meinaa ihan jokapäivänen näky meikäläisen päällä! Eikä ihan paikkaankaan sopivat, mut tarkotus ei ollutkaan eka eksyy näille suunnille.


                           
Voi tää maisema oli kiva :)

Taustalla lossi millä tultiin. Näin lähellä se Sale oli (selän takana).

Siihen loppukin sitten se ''ammattimaisuus'' Tää on enempi mua! Tältä ne kuvat aina näyttää!

<3


Rakas siskoni mun <3


 
Rändom norjalainen tytsy

   
Tämmöset Road tripit o parhait!


Ton reissun jälkeen lähettiinki sitte koko perhe Knäppenille syömään. Tuttuun tapaan söin Knäppenpihvin lohkoilla ja tälläkertaa päätin ottaa jälkkäriks suklaakakkua. Nam! <3 

Nyt pistin myös tän syksyn ekat kynttilät palamaan ku oli niin pimiätä ulkona :) Talvi tulloo!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti