lauantai 14. syyskuuta 2013

KÄNNYKKÄ SEKOOOOOO

TAAS! Mä en vaan käsitä miten mun kännykät tuuppaa hajoomaan käsiin! Tälläkertaa tää päätti kesken musankuuntelun poistaa yli puolet biiseistä! (jotain tekemistä voi olla sillä et ne putoiluu aina välillä) mutta ei sitte tekis niin liukkauta luureja! Koneelle liitettäessä ei suostu aukeemaan kun harvoilla ja valituilla kerroilla tai jos avaa, niin sitte se valittelee jotain muuta virhettä eikä sitte toimi mikään...

Ai mitä muuta tää säätää? no VAIKKA JA MITÄ!
Aamusin ku herätyskello soi, päättää tää jumittaa koko näytön: mikään nappi ei toimi, näytössä lukee vain herätys! Kännykkä ei sammu nappia painamalla (ja tää onki nykysin yleisin sekoilun kohde, lähes viikottain tekee tätä). Ainoo keino on kiskasta akku veke ja silloinkin saattaa jäädä näyttö palamaan edelleen (spoookyy, mist se saa virtaaa?). Sittenku sen käynnistää, se joko vilkuttaa valkosta näyttöö, ei syty ollenkaan tai näppäimet ei toimi vieläkään. Voivoi... tää säätää välillä jotain omaa kyllä. Ja kyseessähän on Nokian C5-03. Muilla samanlaisia kokemuksia tästä kännykästä? Oon kuullu ainakin et parilla kaveril kellä oli tällanen, niin on lagaillu ihan samalla tavalla ja joku sano joskus (en muista ketä) että noi ois vedetty pois myynnistä? Siihenkään en oo perehtyny että oliko tuo fakta vaiko ei. Nykyajan kännykät on tehty hajoomaan! ja sekös vasta turhaa onki!

Tämmönen kännykkä siis kyseessä:


Miksi sitten hommasin tollasen kännykän? A) koska se oli halpa B) se on kivannäkönen ja pieni (eimitään semmosta nykyajan jättinäyttöstä, jota varten täytyy olla oma laukku) ja C) mulle kännykkä pitää olla sellanen et sillä voi soittaa ja tekstaa.

Kaikesta huolimatta mä pitäydyn silti Nokiassa, eipä Samsungeissakaan ja kaiken maailman Ericcsoneissa mitään vikaa ole, mutta ne ei vaan oo mulle tehtyjä. Mitenkä nyt tän selittäisin tarkemmin. Empä taida osata.

Mutta jos nyt koittais saaha nää musat takasin että pääsis jatkaa kuunteluu ja sitte jossain välissä nukkumaanki. Öitäh <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti