maanantai 16. syyskuuta 2013

Säätöäsäätöäsäätöä ja lapsuusperunoita

Eilen (sunnuntaina) oli pitkäst aikaa tekemistä tällee viikonloppun! Lähin siis tosiaan päivä aikasemmin Espooseen, jossa siis koulua käyn vähän Maria moikkaamaan ja tää meiän ''Nukutaan sit hyvin et huomenna jaksetaan'' ei mennykkään ihan putkeen... 3h yöunilla tästä päivästä tuli lähestulkoon katastrofi! Ensinnäkin se voikreemi... voi herttileijaa. Se oli elämäni pisin aika mitä jotain hitsin voikreemiä vatkailen (ja toivottavasti myös viiminen sellainen), eikä se lopputulos ees ollut sitten siitä parhaimmasta päästä. Pieni virhe voi pilata koko homman. No ei mitään, tapahtuneelle vaan naurettiin (väsymystäkö vai muutenvaan? sitä ei moni tiedä.) Mutta sitten kaikki säädöt Sacher kakun kanssa... Eräs nimeltämainitsematon henkilö vois oppia ottamaan vastuuta sanoistaan, että jos sanoo jotain väärin, oli se sitten väärinymmärrys tai ei, niin voisi edes myöntää olevansa väärässä. Onhan ne maikatki erehtyväisii, mut tää käytös on ollu nyt jatkuvaa.  No siitä sitten päästäänkin tähän iänikuiseen ongelmaan: ittensä toilailu. Siis ihan semmosii pienii päivittäisii kolahuksii, kuten käsien lyöminen kaappiin ja ittensä lyöminen naamaan ku selittää niin kovin ja semmosta. Se kun toistuu monesti viikossa, eikä se millään tavalla mulle epänormaalii oo, mut välil vaa tulee näit päivii ku jokanen asia meinaa epäonnistua ja ittensä telomisesta ei tuu loppua. Saapahan joku aina naurettavaa! Mistä muistukin vielä mieleen... Espoon juna-asemalla kun odottelin junan saapumista, päätti semmonen pulunen lähennellä kovasti ja minäkun en semmoisesta tirppasesta pidä niin ajattelin että vähän jalalla heilautan, että se pötkis pakoon. Toisin kävi! Humautin sillä jalalla sitä lintuu! En hirmu kovaa, mutta ottaen sen koon huomioon niin varmasti kipeetä teki! Yleensähän ne siis huitoo menemää ku sormea vähän liikautat! Ehkä toi oli sitten jo valmiiks jotenki vammautunu ku toimi hitaalla... Sori pulunen, en mä pahalla <3  Kyllä muuten mua tuijotettiin! Saapahan vanhukset (ei tietenkään kaikki) nyt aihetta taas muistuttaa kuinka nuorisot ovat niin kriminaaleja kaikki ja haluavat vaan pahaa toisilleen! Miksi pitää yleistääääää-ääääää. En tajua.

Ja niin tässäkin, kuten monessa tilanteessa, sen yhden ja tietyn näkeminen voi piristää niin paljon, että kaikki töpeksiminen unohtuu <3 ;)

Jahei! Ruokalassa oli perunoita ja makkarakastiketta, salaattia sunmuuta... mutta ne PERUNAT! siis se ensimmäinen palanen minkä niistä söin, voi nam, tuli niin lapsuus mieleen! Sehän mä olen vieläkin, mutta siis vielä varhaisempi lapsuus. Semmonen aika ennen päiväkotiakin: Päivähoito. Siis ne perunat maistu ihan joltain niin tutulta, joltain semmoselta lapsuus ajalta. Ei ne siis millään tavalla erikoisen hyviä ollut, mutta se muisto mikä siitä mausta palautu mieleen oli mukava ja odottamaton päivän piristys.

Mutta sitten, JEEJEE ja samalla HERRANJESTAS! Nyt ois siis kaikki ajokoulun teoriatunnit ohi. Ne meni hirmu nopiasti! Kuvittelin jotenki et ne vaan jatkuis ja jatkuis, mutta ei. Hassua. Teoriakokeeseen toki aikaa ja se onki se mitä nyt eniten ''jännitän'' ei se inssi niinkään. Varsinki ku muistelee sitä mopokorttia... Näitä tyhmiä kompia! Ihminen suojatiellä kävelemässä, mä ajan suoraan ja mulla palaa vihree valo. Kysymys kuului ''Saanko ajaa suoraan?'' Laitoin tietenkin maalaisjärjellä ajatellen että EI, EN SAA ja sehän oli väärin! Sen mukaan ''AJA YLI VAAN, SULLA ON VIHREE VALO!'' hei haloo oikeesti. Nyt aattelen et salee sitte tohonki teoriaan tulee tollasii ja reputan sen takia.. Stressaaminen ei kuulu kuiteskaan mun luonteeseen joten ei muutakun vaan lukemaan ja ilosin mielin kokeeseen sittenku sen aika koittaa! 

Nyt lämpimään saunaan. Tsaukki tsau!

P.S Tässä blogissa, tekstien vähyydestä huolimatta esiintynyt Mari pitää myös blogia ja sen voitte bongata alla olevasta linkistä. Kannatan (Y)
http://ihankuinkavaan.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti