keskiviikko 11. syyskuuta 2013

HUH!

Voi että voikin olla vaikeaa blogin käyttö! Ei siis oo tämmönen suunniteltu yhtään mun käyttöön, pitäs olla jonkinmoinen tietokonenörtti (tai sitten oon vaan amatööri...). Mikään mitä etin niin ei tunnu olevan ''oikealla'' paikkallaan. Noh, kai tästä jotenkin pikkuhiljaa ehkä oppii tavoille tai parempi ainaki ois!

Tänään en oo siis mitään erikoista tehny. Kouluun tottakai aamulla, jokseekin kiirellä taas vaihteeks kun tunnetusti tykkään nukkua pitkään, kuin myös tänään, joten jätin itselleni ruhtinaalliset 20min aikaa aamutoimiin ja suunnistaa kotoota juna-asemalle. Koulussa sitten tuttuun tapaan samantien kakut pöytään ja ei muutakun hommiin. Myös marsipaanitöiden tekoa. Siitä on mun tämä jakso tehty! Mut on kyllä ihanaa, siis 4 päiväsiä viikkoja, JES! ja varsinkin kun se vapaapäivä on PERJANTAINA niin tulee ihana pidennetty viikonloppu. Ei se ois sama asia jos vaikka tiistaina olis vapaapäivä tai jtn.. Nyt ehtii jopa suunnitellakki viikonlopuks jotain, mitä en tosin tee. Ei vaan jaksa. Se on välillä (oiskin vaa välillä) kiva löhöillä kotona, ottaa rennosti, kattella leffaa, rapsutella kissaa tai vaikka kutoa jotain. 

TOPppi paikkaakin (työssäoppiminen) pitäis myös tässä haeskella ettei jää niin viimetippaan kuin mitä edellisillä kerroilla on jäänyt. hups... mutta en kyllä oikeesti tiedä että mihin sitä lähtis, kun koulua käyn tosiaan Espoossa ja itse asun siitä junalla 40min Turun suuntaan. Varmaan päädyn jonnekkipäin Turkua taas, kun kertaalleen siellä oon jo ollu. Sielläkun on luultavasti mahdollista punkata sen työssäoppimisajan. Helsingissähän näitä konditorioita löytyy, mutta ongelmana on se, että työt alkaa niin ajoissa, ettei sinne junia kulje. Tästä kuitenkin myöhemmin tarkempaa inffoa että miten tälläkertaa käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti