tiistai 24. syyskuuta 2013

Typical day of my life

Jeesh, näinhän se päivä käynnistyy parhaiten kun oot lähössä kouluun ja mopon penkillä on jäätävä läjä linnun kakkaa. NAMNAM! No sen sitte putsasin ku ei muu auttanu ja matka kohti juna-asemaa.
Koulussa sitten väsäsin Sacher kakkuja ja tehtiin toki meille semmonen mini kakku joka sitten syötiin! ;)
Pahin ''pelko'' noitten kakkujen suhteen mitä odotin oli, että mul tulis kirjotusvirhe ku sitä suklaata pursottelin kakkujen päälle. Vaan eipä onneks niin käyny :) ei edes harjotellessa! Toisinkun viimekerralla kun harjottelin pursotusta, tosin se tais olla viimevuonna.

Eka vähän harjotteluu ennenku kakun päälle uskaltaa lätkästä mitään kirjotusta.

Ja Wolá!

Sanotaanko, että reunat ei ollu siitä sileimmästä päästä, mutta kirjotukset onnistu oikeestaan joka kakkuun!


Sitte, mua häiritsee suunnattomasti, kun en muista, että oonko nähny mitään unta, kun useimmiten en näe tai ainakaan muista nähneeni. Noh, tänä aamuna kuitenkin kun heräsin, muistin ihan selkeesti mitä siinä tapahtu. Olin vankilassa ja sen syyn, että miksi, muistin myös! Muistin kaikki maisemat ja käytävät mitä siellä oli, myös henkilöt. Mutta en, yllätys sinäänsä, enää parituntia heräämisen jälkeen. Pitäis aina kirjottaa nää ylös heti herättyä ni ois kiva joskus lukea jälkikäteen. Se oli meinaa oikeesti jännä! Monesti kans käy niin etten erota ''todellisuutta unesta''. Tällä tarkotan siis sitä, että saatan puhua jollekkin jotain ''eksä nyt muista, oltiin siellä ja siellä'' eikä niin oo todellakaan tapahtunu. Toi nyt oli vaan yks esimerkki siitä ei ehkä niin parhaimmasta päästä mutta kuitenkin jonkinlainen. Muilla kokemuksia tästä?


Sisko muuten linkkas tämmösen kivan jutun. Olen toki ennenkin kuullut tällasesta, mutta tää oli hauskaa ku tunnisti kaikki biisit siitä! Oonko mä niin vanha? 
Local Vocal - 90's Dance Acapella Medley Mix http://www.youtube.com/watch?v=CMNDdnYOjWw
Kai tekin kaikki tunnistitte, vai oliko joku tuntematon biisi?


Eiliset kakutkin voisin muuten tähän samaan postaukseen laittaa 

Elikkä siis Mokkakreemikakut kyseessä ja niihin tein tuollaisen ''kori'' pursotuksen.

Siilinkin vetäsin tänää pitkästä aikaa lyhkäseks (taisiis en minä, vaan iskä) ja ehkä vähän turhanki lyhkäseks innostu lyhentää sitä. No onneks ne on vaa hiukset, kyl ne kasvaa! 

Huomenna sitte liukasradalle ajelemaan, jonka takia en kouluun sitten ollenkaan mene. Saas nähä mitä siitäkin reissusta tulee! 


2 kommenttia:

  1. uuu, vitsi toi mokkakreemikakku on siistin näköne!

    VastaaPoista
  2. Jjee :) Tosiaan tuollaisen tein, kun se kuulu pakollisena meidän tehtäviin. Mutta ittekki tykkään! Enskerralla osaan tehä ton sitte vielä siistimmin!

    VastaaPoista