lauantai 21. syyskuuta 2013

Löytö ja hyvää seuraa!

Löytö, kyllä vain! Eli arvatkaas mikä? JAKKU! tai bleiseri mikälie.. Siis mä oon ettiny semmosta niiiiiiiiiiiiin monta vuotta! ja nyt semmonen vaan tupsahti käteen! Eikä ollu ees kallis! Jjjjeeeeeeee. Vieläkun löytäs jostai kivan nahkarotsin, kengät, laukun... tätä listaa vois vaan jatkaa... Tärkeimpänä ehkä kuitenki kengät täl hetkel koska mun kaikki taitaa olla rikki.

Illemmalla sitten (eilen siis) käväsin Tammisaaren markkinoilla Jessican kanssa ja ihaninta siellä on se, että näkee heppuja keitä ei muuten ehkä näkis usein! :) Viimenen juna sieltä takasin tuli kyllä hirmu aikasessa, kuten jokavuos, mutta meillä oli silti hauskaa Karjaan suunnilla ;) Mukava päivä siis kaikenkaikkiaan.

Tänään en ookkaan sitten kummempia tehny, koska masu pipi. Tässä kirjottaessa tajusin, että unohin kattoa ''Hain tarinan''. Tätä se dataaminen teettää. Mutta ah että pakastevadelmat on hyviä! Onhan ne tuoreet toki parempia, mutta niitä ei ollu tähän hätään.

Nam <3 vaikkei ne tässä kuvassa ehkä niin houkuttelevilta näytäkkään :D

Bongasimpa Ginan nettikaupasta myös tämmöset ihanat korvikset jotka on ''PAKKO'' ostaa enskerralla kun sinne eksyn: http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/asusteet/crystal-triangle-earrings/prod505305976355.html 

Tähän loppuun vielä pari biisiä jota tullu kuunneltua lähiaikoina:
Falling In Reverse - Rolling Stone  https://www.youtube.com/watch?v=ZQbWa-2-jpA
Martin Garrix - Animals https://www.youtube.com/watch?v=CkRyaG4Mjik

4 kommenttia:

  1. Millanen bleiseri? Ja niin sun tyyliset noi korvikset! Mut kivat siis :)

    VastaaPoista
  2. Semmonen perus, musta 2-nappinen. Jeee kiva et tykkäät ja vieläkun sais ne sitten sieltä kaupasta kotia ;)

    VastaaPoista
  3. oukei :) eiku kauppaan sitten vaan! :D

    VastaaPoista
  4. Ens perjantaina olis tarkotus suunnistaa :)

    VastaaPoista